Enkelglassystem

Enkelglassystem

Enkelglas system är precis som det låter, ett fönster med ett glas. Vill du ha ett extra rum närmare trädgården som du kan sitta i långt efter sommarens värme dragit vidare? Eller har du en balkong som du vill skydda från väder, vind och ljud? Kontakta då oss vi har lång erfarenhet av enkelglassystem. Våra produkter håller hög kvalitet, och det lönar sig i längden. I vår egna fabrik skräddarsyr vi lösningar som passar ditt projekt och din plånbok.

Välkommen att höra av dig till oss för frågor eller för att få en offert: Kontakta oss

Uterum och inglasade balkonger

Ett nytt rum - förläng den underbara sommarsäsongen med ett uterum eller varför inte hela året! Välj mellan ett enklare system med enkelglas eller ett hel isolerat uterum som passar dina behov.En balkonginglasning skapar mer utrymme för din lägenhet. Plötsligt får du ett till rum, som kan användas nästan hela året. Dessutom minskar oljudet från buller inne i lägenheten när du har balkongdörren öppen. Även uppvärmningskostnaderna för lägenheten kan minska med en inglasning. Så det finns flera anledningar till att glasa in din balkong.

Uterum 1
Leverantör 1

Uterum 2
Ventana 20

Uterum 2
Ventana 20

previous arrow
next arrow
Slider

Saker du bör tänka på när du skall bygga ditt uterum:

Kom ihåg bygglov! Kontakta byggnadsnämnden eller din bostadsrättsförening för att höra vad som gäller där du bor. Om det är ett uterum och det är högst 15 kvadratmeter samt inte högre än husets nock behövs inget bygglov. Du ska ändå göra en anmälan till nämnden för att få startbesked.

Top