Västkustens Glasfasader

Vi skräddarsyr lösningar med marknades bästa produkter, för att du ska få bra kvalitet till rätt pris!
Slider

Fabrikstillverkning av ledande produkter

Vi har det senaste från branschen och är premiumparters med världsledande Schüco. Vi säljer även innovativa lösningar Svalson och Lumon. I våra lokaler på prästängens industriområde i Strömstad sker egen tillverkning av nästan allt vi säljer. Detta medför att vi kan ge dig ett bra pris på skräddarsydda lösningar.

Schüco

Med sitt världsomspännande nätverk av partners, arkitekter, konsulter och investerare skapar Schüco hållbara klimatskal som sätter människan i centrum. Högsta krav på design, komfort och säkerhet uppfylls och naturresurserna skonas genom energieffektivitet som bidrar till att minska koldioxidutsläppen.

Innovationer, partnerskap, excellens och ansvar avgör Schücos framgångar. Som teknologiledaren för hela klimatskal står Schüco för kontinuerlig innovation. Schüco uppnår excellens genom certifierad kvalitet och utmärkt design.

Strömstads Glasmästeri är premiumpartners med Schüco.

Ladda ner inspiratiosmagasin från Schüco(pdf)

Svalson

Cit i Lä® är ett helt nytt koncept för höj- och sänkbara vindskyddssystem. Genom denna unika produkt får man ut maximalt av sin uteplats eller balkong och man behöver inte rätta sig efter nyckfulla vindar.
Cit i Lä® är tillverkat i aluminium och laminerat säkerhetsglas och det höj- och sänkbara glaset balanseras med hjälp av en motvikt vilket gör det väldigt enkelt att dra det upp och ner.

Lumon

Lumons ramlösa balkonginglasning håller regn, snö, vind, damm, och fåglar från din balkong utan att minska mängden ljus. Detta skydd innebär att mindre tid och pengar spenderas på underhåll och reparationer av balkongernas inre ytor och strukturer. Lumons balkonginglasningar minskar ljudnivån upp till 50%, så att du kan koppla av i ditt hem och sova lugnare.

Lumons balkonginglasning är resultatet av långsiktig produktutveckling och vi har över 35 års erfarenhet av produktion, försäljning och montering av ramlösa och infällbara balkonginglasningar. Tack vare mer än en miljon nöjda kunder, har Lumon balkonginglasning blivit en av de mest populära balkonginglasningarna runt om i världen.

Top