Jobba här

jobba hos oss

Vi söker en montör!

Västkustens glasfasader AB är ett växande företag som arbetar med kvalitativa monteringar av glaspartier och aluminiumprofiler från branschledande fabrikat. Vi söker förstärkning till vårt team.

Du som söker är: 

En driven och händig medarbetare som inte är rädd för att lära sig eller att anta nya utmaningar. Du får gärna ha erfarenhet från byggbranschen. Vi kommer ge dig den utbildning du behöver internt då vi ser dig som en del av företaget en lång tid framöver. Det är viktigt att du har körkort då du själv åker på arbeten utmed västkusten – vi förser dig med firmabil.

Vi arbetar med branschens ledande fabrikat och sätter ett stort värde på kvalitet. Du kommer på sikt att bli expert på de lösningar, material och tjänster vi erbjuder våra kunder. 

Några ord som beskriver dig är:

Noggrann, lagspelare och trevlig.

Dina arbetsuppgifter är att:

- Montera glasräcken
- Montera aluminiumpartier
- Göra enklare glasbyten
- Montera samt byta fönster

Meriterande:

- Erfarenheter från byggbranschen
- Du kan köra truck

Arbetstider och anställning

Hos oss arbetar du heltid under dagtid, måndag till fredag. Du är tillsvidareanställd med inledande provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. 

Var med och utveckla vårt företag!

Du söker tjänsten genom att skicka din CV till:

Björn Lotzner

VD

Mail: bjorn@stdglas.se

eller ring 

Telefon: 070-746 75 91 


 

Några snabba frågor till dina kollegor

Hur utvecklas du på arbetet?
– Som anställd finns det många möjligheter att utvecklas och att lära. Ingen dag är den samma lik.

Vad knyter ett team samman?
– Vi är en mix av människor, med olika kunskaper. Detta gör att vi blir ett arbetslag där varje individ är viktig och unik – vi arbetar tillsammans . Och det är kul att göra saker tillsammans!

Varför ska man söka arbete här?
– Du ska söka hit om du tror du kan bidra, om du vill utvecklas och om du tycker om att arbeta tillsammans med ett glatt gäng!

Vad tycker du är det bästa med ditt jobb?
– Att träffa många nya människor, arbeta ute i det fria och göra våra kunder glada! 

Om Västkustens Glasfasader AB

Vi som arbetar här har lång erfarenhet av montering, produktion av glaspartier och glasmästeriarbeten. Företagets vision och målbild är att fortsätta leverera kvalitet och god service till våra kunder samtidigt som vi växer och blir västkustens ledande aktör. I koncernen för Västkustens Glasfasader AB ingår även Strömstads Glasmästeri AB och Bohusprofiler AB. Våra kunder finns främst längs den svenska västkusten och i Norge.

Top