Jobba här

jobba hos oss

Erfaren montör till Västkustens glasfasader AB

Västkustens glasfasader AB är ett växande företag som arbetar med kvalitativa monteringar av glaspartier och aluminiumprofiler från branschledande fabrikat. Vi söker förstärkning till vårt team.

Du som söker har erfarenhet från byggbranschen och har tidigare jobbat med inglasningar, montering av glasräcken eller uterum.

Din profil:
Vi söker efter en händig och lösningsorienterad medarbetare som får jobbet gjort.
Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen men du kommer också att få internutbildning i dom specifika produkter och lösningar vi arbetar med.

Det är viktigt att du har körkort då du själv eller med en kollega åker på arbeten utmed västkusten, vi förser dig med firmabil.

Som person är du initiativtagande, positiv och nyfiken. Du har hög kvalitetsmedvetenhet och sätter stolthet i ett väl utfört arbete. Som person är du social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta i grupp. Goda kunskaper i svenska är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter är att:
- Montera aluminiumpartier och profilsystem
- Montera räcken i rostfritt och aluminium
- Montera fönster och glas

Vi arbetar med branschens ledande fabrikat och sätter ett stort värde på kvalitet. Du kommer på sikt att bli expert på de lösningar, material och tjänster vi erbjuder våra kunder.

Arbetstider och anställning
Hos oss arbetar du heltid under dagtid, måndag till fredag. Du är tillsvidareanställd med inledande provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till Gunnar Blomberg, gunnar@stdglas.se.
Sista ansökningsdag 14/2. Intervjuer sker löpande.

Du söker tjänsten genom att skicka din CV till:

Gunnar Blomberg
Montageledare

Telefon: 070-746 75 91
Mail: gunnar@stdglas.se


 

Några snabba frågor till dina kollegor

Hur utvecklas du på arbetet?
– Som anställd finns det många möjligheter att utvecklas och att lära. Ingen dag är den samma lik.

Vad knyter ett team samman?
– Vi är en mix av människor, med olika kunskaper. Detta gör att vi blir ett arbetslag där varje individ är viktig och unik – vi arbetar tillsammans . Och det är kul att göra saker tillsammans!

Varför ska man söka arbete här?
– Du ska söka hit om du tror du kan bidra, om du vill utvecklas och om du tycker om att arbeta tillsammans med ett glatt gäng!

Vad tycker du är det bästa med ditt jobb?
– Att träffa många nya människor, arbeta ute i det fria och göra våra kunder glada! 

Om Västkustens Glasfasader AB

Vi som arbetar här har lång erfarenhet av montering, produktion av glaspartier och glasmästeriarbeten. Företagets vision och målbild är att fortsätta leverera kvalitet och god service till våra kunder samtidigt som vi växer och blir västkustens ledande aktör. I koncernen för Västkustens Glasfasader AB ingår även Strömstads Glasmästeri AB och Bohusprofiler AB. Våra kunder finns främst längs den svenska västkusten och i Norge.

Top