Om oss

Det här är vår "Story"!

Redan på 1800-talet arbetade flitiga glasmästare under vår flagg. Många år har gått, men vårt mål att leverera kvalitetsprodukter och noggrant utförda tjänster lever vidare. Den glad glasmästaren i vår logotyp vittnar om att vi brinner för vårt yrke och gör allt vi kan för att ge god service.

Här på Strömstads Glasmästeri har vi en modern verkstad där noggrannhet är A och O. Vi gör skräddarsydda lösningar för att våra kunder ska få precis som dom önskar. Sedan 2003 drivs glasmästeriet av Björn Lotzner som med mer än 20 års erfarenhet av branschen knutit företaget till världsledande leverantörer och samarbetspartners. Tillsammans med en riktigt duktig och serviceinriktad personal är Strömstads Glasmästeri ditt självklara val av glasmästare. I koncernen ingår Västkustens Glasfasader som riktar sig till kunder främst som vill ha en hög kvalitet med lång livslängd, riktigt u-värde. luft och regntäthet. Vi gör allt från nyproduktion av måttanpassade aluminiumpartier till handskuret och noga anpassade glasrutor. I vår utställningshall har vi produkter som vi gärna visar dig både för dess funktion, men även design. Vi vill gärna visa moderna och smarta lösningar. Tack vare många kunder från Norge har vi även ett Norskt bolag: Strömstad Glass og Aluminium AS som förenklar handeln över gränsen.

Har du ett spännande projekt på gång? vi hjälper dig hela vägen med dina fönsterpartier, stora som små! Strömstads Glasmästeri har lång erfarenhet av både projektledning och samarbete med andra aktörer.

Vi är stolta över vårt yrke! framförallt över vår egen tillverkning av aluminiumpartier och räcken, men även våra noga utförda glasmästeriarbeten. Det märks! inte minst på alla våra nöjda kunder.

Välkommen till oss!

Top