Glasräcken

Slide 1 - copy
Glasräcken för
alla
lägen
Glasräcken för
alla
lägen

Vi har räcket för ditt projekt, vi hjälper dig hitta rätt.

Slide 1 - copy
Glasräcken för
alla
lägen
Glasräcken för
alla
lägen

Vi har räcket för ditt projekt, vi hjälper dig hitta rätt.

previous arrow
next arrow

Glasräcken

Du vill njuta av utsikten men samtidigt vara skyddad från väder och vind. Då är ett glasräcke en bra lösning för din balkong eller altan. Valet av ditt nya räcke kan variera mellan trä, aluminium eller rostfritt. En fördel med ett glasräcke är att du inte har något större underhåll. I vår utställningshall kan du se våra olika stolpar, låna gärna med våra “prov”-räcken hem för att lättare se vilket som passar just din altan eller balkong.

Har du redan befintliga stolpar eller vill bygga själv i trä! montera enkelt glas som du får måttanpassade för just ditt räcke. Du löser det med att montera klämfästen i rostfritt och ett underhållsfritt glas. 

Olika glas, olika olika användningsområden

Valet av glas i räcken skiljer sig ofta åt om det gäller privat eller offentlig miljö. Det kan variera beroende på din plats och räckets syfte. Läs mer här om våra olika glas och deras användningsområden.
Läs mer

Våra olika stolpar och räcken

Vi har stolpar i rostfritt stål och i aluminium. Vilket du ska välja beror på pris, hur utsatt ditt läge är och vilken finish du vill ha.

Läs mer om våra olika stolpar och räcken på respektive sida:

Aluminiumräcken
Rostfria räcken

Svalson - Cit i Lä

Strömstads Glasmästeri är återförsäljare för Svalsons på västkusten och hela Norge.  Är ni intresserade av dessa innovativa och unika glaspartier – hör av er! Vi kommer gärna med förslag som passer er, vi svarar även på frågor om pris, leverans och montering.

På Västkusten är det till och ifrån rätt blåsigt. Varför inte ha möjligheten att alltid kunna sitta i lä. Öppet för sol men stängt för vind när du njuter av en kopp kaffe eller en god måltid. Låt oss hjälpa dig med just ert skydd. En höj- och sänkbar inglasning till er restaurang, till din altan eller balkong. Maximera utnyttjandet av just er uteplats med Svalson Cit i Lä. Detta system är lätt att använda, med ett enkelt handgrepp höjs och sänks den rörliga delen och med hjälp av motvikten stannar det reglerbara glaset där du vill. För optimal säkerhet monterar vi ett snäpplås. Väljer du slipade glaskanter istället för aluminiumprofilen runt glaset ger det ett mer rent uttryck. Till detta kan du komplettera med ett tak eller en markis för att även skydda dig mot regn.

Funderar du på ett system från Svalson? Be om ett prisförslag genom att fylla i formuläret på Svalsons hemsida:

Formulär/Prisförfrågan

Top