Aluminiumräcken

Ett aluminumräcke är ett tryggt val som tål väder och vind - det rostar inte. Vi har lösningen på just ert önskemål, gäller det privat eller offentlig miljö, vi löser det. Hos oss kan ni köpa ert räcke till altan, balkong, trapp, staket eller om du har något annan idé. Vi kan erbjuda räcke i rostfritt eller i aluminium. Vi hjälp er att skräddarsy just er önskan av att lättskött räcke. Våra räcken levereras alltid med godkända säkerhetsglas!

Våra olika stolpar

Du kanske redan har ett räcke i trä och vill byta ut till något mer underhållsfritt istället för att skrapa och måla. Valet av ditt nya räcke kan variera mellan trä, aluminium eller rostfritt. En fördel med ett glasräcke är att du inte har något större underhåll.

Behåll dina befintliga stolpar eller bygg själv i trä! montera enkelt glas som du får måttanpassade för just ditt räcke. Du löser det med att montera klämfästen i rostfritt och ett underhållsfritt glas. På köpet får du en både öppnare och luftigare känsla, samt ett bättre vindskydd. 

I vår utställningshall kan du se våra olika stolpar, låna gärna med våra “prov”-räcken hem för att lättare se vilket som passar just din altan eller balkong.

Aluminiumstolpar:

Vårt aluminiumräcke är ett billigare alternativ till din balkong istället för ett räcke i rostfritt. En fördel med aluminiumräcken är att dom kräver mindre i underhåll. Underhållet står i paritet med underhållet du gör på dina fönster utomhus. Välj om du vill ha med eller utan överliggare. Priset är ingen skillnad endast vad du tycker själv.

Våra aluminiumräcken är provade och Godkända av Statens Provningsanstalt.

Olika glas, olika olika användningsområden

Valet av glas i räcken skiljer sig ofta åt om det gäller privat eller offentlig miljö. Det kan variera beroende på din plats och räckets syfte. Läs mer här om våra olika glas och deras användningsområden.
Läs mer

Bra att veta!

Du bör tänka på att räcket skall alltid vara 110 cm högt från golv till översta delen.
Är du osäker eller har frågor så finns vi för dig 0526 – 149 00

Top