Rostfria räcken

Rostfria räcken

Ett rostfritt räcke ger dig en lyxig finish! Vi har lösningen på just ert önskemål, gäller det privat eller offentlig miljö, vi löser det. Hos oss kan ni köpa ert räcke till altan, balkong, trapp, staket eller om du har något annan idé. Vi erbjuda räcke i rostfritt med mycket hög kvalitet. Vi hjälp er att skräddarsy just er önskan av att lättskött räcke och våra räcken levereras alltid med godkända säkerhetsglas!

Våra olika stolpar

Du kanske redan har ett räcke i trä och vill byta ut till något mer underhållsfritt istället för att skrapa och måla. Valet av ditt nya räcke kan variera mellan trä, aluminium eller rostfritt. En fördel med ett glasräcke är att du inte har något större underhåll.

Behåll dina befintliga stolpar eller bygg själv i trä! montera enkelt glas som du får måttanpassade för just ditt räcke. Du löser det med att montera klämfästen i rostfritt och ett underhållsfritt glas. På köpet får du en både öppnare och luftigare känsla, samt ett bättre vindskydd. 

I vår utställningshall kan du se våra olika stolpar, låna gärna med våra “prov”-räcken hem för att lättare se vilket som passar just din altan eller balkong.

Rostfria stolpar:

Våra rostfria räcken monterar man antingen på sidan med stolphållare eller ovanpå med fötter på stolparna. Valet av ett rostfritt räcke när det skall användas utomhus är blankpolerat. Det enda du bör göra som underhåll är att använda vårt medel som du tvättar rent med samt smörjer in en gång per år. Om du vill tänker använda ditt räcke inomhus kan valet även vara ett borstat alternativ. Med vårt rostfria alternativ får du mycket för pengarna.

Olika glas, olika olika användningsområden

Valet av glas i räcken skiljer sig ofta åt om det gäller privat eller offentlig miljö. Det kan variera beroende på din plats och räckets syfte. Läs mer här om våra olika glas och deras användningsområden.
Läs mer

Bra att veta!

Väljer ni rostfritt rekommenderar vi att använda högglanspolerat rostfria produkter tillverkade i AISI316 eller AISI304 för att stå emot den utsatta miljön här på västkusten. Vid användning av rostfritt inomhus kan du givetvis välja borstat utseende. Till detta kan du välja överliggare i rostfritt eller ek.

Du bör tänka på att räcket skall alltid vara 110 cm högt från golv till översta delen.
Är du osäker eller har frågor så finns vi för dig 0526 – 149 00

Top