Vad gör vi?

På Strömstads Glasmästeri gör vi många olika saker, i verkstad och fabrik råder febril verksamhet. Där skräddarsyr vi produkter som passar perfekt till just ditt projekt. Nedan ser du exempel på några av tjänster och produkter vi erbjuder.

Uterum

Ett uterum ger dig närhet till naturen och extra kvadratmeter till din bostad. Vi tillverkar skräddarsydda uterum i våran egen produktion. Förläng sommaren eller njut året runt. Du väljer själv hur du vill ha det och hur du vill använda ditt uterum. Prata med oss så får du hjälp med dina val.

Glasräcken

På altanen, i trappan, inomhus som utomhus kan du ha ett glasräcke i rostfritt eller aluminium. Vi på Strömstads Glasmästeri har många års erfarenhet av att leverera kompletta lösningar som passar dig.

I våran västkustmiljö med mycket salt i luften rekommenderar vi blankpolerat rostfritt  stål (AISI 316) med finkornig slipning utomhus. Fråga oss gärna hur du underhåller ditt räcke, vi har produkterna. Inomhus använder vi borstat eller blankpolerat rostdritt stål i AISI 304.

Tak - glas och kanalplast

Vi bygger egna glastak och gör allt efter dina önskemål. Ett glastak skapar ett stort ljusinsläpp och en känsla av rymd. Välj mellan kanalplast för förlängd sommar i uterummet eller isolerglas som passar bra till både huset och ditt året runt uterum.

Glasfasader

Vi har gjort många glasfasader både större och mindre projekt. Allt från bilhallar till skyltfönster. Både i Sverige och Norge. Kontakta oss gärna så kan vi prata om just din fasad, dina önskemål och våra rekommendationer.

Markiser, Persienner och Lamellgardiner

Vi skräddarsyr markiser i alla storlekar, för tak & väggmontage, med elmotor eller vev. Kom in för att se på tygprover.

Bilglas

Att byta eller reparera bilglas är kanske en av de vanligaste anledningen till att besöka vårt glasmästeri. Därför är vi mycket duktiga på just bilglas. Vi har det enda auktoriserade bilglasmästeriet i Strömstad och samarbetar med både Norska och Svenska försäkringsbolag. Lånebil finns till ditt förfogande när du väntar på din bil.

Top